onsdag 9 september 2009

E de inte löjligt??


Satt och kollade runt för skojs skull på arbetsförmedlingens hemsida om det finns några jobb. På några av jobbet stod det att man ska skicka med foto!!

VARFÖR???


Vad spelar det för roll hur man ser ut? Har vi inte kommit längre än så, så om man är ful eller inte ser ut riktigt som andra ska man inte få jobb då?

Hur ska man då se ut för att få ett jobb då kan man undra, kanske är det kostym som gäller, eller ska man va en "blondin Bella" med sönder blekt hår, tuttarna upptryckt under hakan, tajta jeans och en tajt topp men brunkräms ränder längs kinderna??

Varför inte bara gå på personlighet och erfarenhet?? Fast det kanske är jag som har konstiga tankar :P


Ser ju snyggt ut.. Men är det ett måste??


Eller kanske en kombination av båda är det bästa?? ;)

3 kommentarer:

therez sa...

word

Kathleen sa...

Fy Fan vad bra skevet så sant så håller med dig fullt och fast !!sjukt samhället bleve !! Nu får man inte änns se ut som man vill om man ska ha jobb !! ha det gött kramizzz

Josefin sa...

Ja tyvärr så tror jag dom går på tok för mycket på utseendet. Det verkar vara negativt om man ser ut som man har invandrarbakgrund, om man är väldigt överviktig eller vissa jobb verkar dom rata tjejer som ser smala och klena ut, även om muskelstyrkan långt ifrån alltid hör ihop med kroppsbyggnaden.
Det är sjukt hur som helst!