fredag 27 augusti 2010

Hejsan alla läsare.

Vet inte hur många av er som känner till Buzzador, men det är ett företag som låter en prova nya saker som ska ut på marknaden eller redan är ute. Det kostar ingenting det enda man behöver göra är att efter man testat produkten rapportera om det. Jag har fått allt från godis, tandkräm, barnmat, deo, dusch krämer, film hyrning m.m När ja fick hem deo (dove go fresch) fick ja hem 6st tror ja det va, när ja fick hem barnmat fick ja Nestle´s fruktpuré tror de va 18 st. Meningen är att man ska ge bort till andra oxå så man får flera omdömen om produkten.

Nu söker det små barnaföräldrar eller såna som är gravida och snart ska ha, så jag kan anta att det kanske är blöjor man får hem kanske eller nått som är bra att ha iaf.. Så anmäl dig nu och ta chansen att testa olika saker gratis, reggning för att komma med på denna barn kampanj är den 5 September så skynda er :)

Lycka till vi ses i kampanjen :)

Följ bara denna länken länk: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=nena84


4 kommentarer:

Anonym sa...

kul grej, har gått med - hur ofta kommer de grejer då?? fatta typ inget av infon på sidan haha.. =)

therez sa...

oj - de va jag som skrev nyss =P

Nena sa...

haha man får mail innan man får nått så man måste tacka ja till kampanjen. I bland går det fort mellan o i bland kan de ta nån månad mellan kampanjerna. Det beror på va många som blivit buzzadorer eller va du är för person så de matchar ju kampanjerna lite efter va du skrivit om dig själv :)

therez sa...

ahaa, då e' ja me.. =)