fredag 24 juli 2009

Tack min älskling..

I går var det ännu en fartfylld dag här hemma. När vi vaknat ätit och kommit i ordning var det dags för mig att åka och fixa mina naglar så de skulle bli fina till dopet. Min snälla älskling tog då Nova och skulle ha henne tills det att/eller om det skulle bli panik mamma längtan.

Är inte så lätt att få naglarna fixade samtidigt som man måste underhålla en liten bebis.
Var det längsta jag varit från Nova slutade med att det tog 3 tim från att ja åkte tills jag kom hem, men Hampus klarade det toppen han är en super pappi ;)

På kvällen kom min kusin och hennes kille hit, då Jennie hjälpte mig färga håret, så nu är jag redo för dopet..

I dag ska vi ju på Hampus farfars begravning, känns tråkigt.. Så en varm tanke till honom och må han vila i frid.


Tack älskling för allt jag fick göra i dag.

onsdag 22 juli 2009

Min lilla tös e sjuk :(

I går kväll fick våran lille tös feber, inte konstigt hon var lite mer gnällig o miss nöjd med sin tillvaro. Hoppas nu på att hon lir frisk tills på lördag då vi som sagt ska ha dop *håller tummarna*

Denna veckan har det vart fullt ös med förberedelser, allt som ska handlas och fixas. I morgon är set att fixa mina naglar *tjoho*, färga mitt hår åka till svärmor med lite grejer och äta middag. Så fullt ös hela dan..

Fredag blir det en lite tråkigare dag då ska vi nämligen på Hampus farfars begravning..
Aldrig kul när nån lämnar en, men han va cancer sjuk så man får försöka se det så att han har det bättre nu och inte lider mer..

Sen på lördag är det då dop för våran älskade Nova Maria Neuenfeldt :)
Dopet äger rum i Kristinehamn i ett kapell där jag och mina syskon är döpte och min mor och far gifte sig, ska bli mysigt :)

söndag 19 juli 2009

Ikea


I dag blev det en tripp till Ikea i regnet med Nova och svägerskan Hanna, alltid lika trevligt.. :)
Köpte en stol till Nova då hon börjat tröttna på babysittern, hon sitter inte tillräckligt mycket tycker hon.
Hon vill stå upp nästan hela tiden eller sitta rakt upp, det går fort framåt och händer nya saker varje dag. Är så kul att se henne utvecklas dröjer nog inte länge förens hon kan sitta själv :)

På väg till Ikea..

Nova i sin nya stol :)

tisdag 14 juli 2009

Tiden går..

Nu har våran lilla tös hunnit bli 3 månader gammal tiden bara rusar i väg.. Man undrar lite vad man gjorde innan man fick barn, va fyllde man upp dagarna med??

Nu är det svårt att tänka sig hur livet var utan Nova, man har glömt lite hur det var att bara vara Helena och Hampus. Nu är man mamma och pappa, men jag tror det är viktigt att inte glömma bort varann.. Men det ska vi nog inte göra :)

fredag 10 juli 2009

Hittade detta inlägg på familjeliv..

"Jag träffade en karl på krogen för några månader sen. Han uppvaktade mig väldigt mycket och vi har hamnat i säng ett par gånger sen dess ( dock inte första kvällen ). Han är väldigt snäll och trevlig, ganska bra i sängen och har GOTT om pengar.

Han har en hög chefsposition i ett välkänt företag och lever ett fint liv. Han bör
jar dock bli lite till åren ( 43 ) och tycker det börjar bli bråttom med familj. Eftersom vi kommit bra överrens och tycker om varandra, dock inte kära, så har han erbjudit mig en deal; Jag får 50 000 kr i månaden i två år om jag gifter mig med honom, och aktivt försöker få barn. Sen är det själv upp till mig om jag vill fortsätta mitt liv utan honom.

Vad är det för sjukt förslag??? Finns det verkligen människor som ger såna förslag till andra människor?
Jag börjar själv komma upp i den åldern då det känns vettigt att börja snabba på med barn ( 32 ) och skulle inte ha något emot att få en liten en.... Men är det rätt att göra det tillsammans med honom? Som jag inte är kär i, en ändå trivs väldigt bra med... Hjälp!!!"

Va sjukt undrar om jag skulle kunna göra en sån sak (om ja inte hade min underbara man och dotter) men det tror jag faktiskt inte.. Fast 1,2 miljoner lixom.. Jag skulle nog vilja ha känslor med, jag är ju en sån familje människa och vill ha en fast kärnfamilj livet ut som det ska va. Fast det finns ju ingen garanti att det håller även om man är kär,men kanske är större chans.

Det kanske är bättre och bli "bästis" med en kille man trivs med och skaffa familj??.. Fast nej jag tror nog på kärleken, men vilken grej att bli erbjuden så mycket
pengar då måste han verkligen va desperat??? Undrar hur man skulle reagera på nått sånt, ja skulle nog skratta och tro han skämtade iaf.. :)

Hahahaha...

torsdag 9 juli 2009

Familjedag på Marieberg/Örebro

I dag sa Hampus till mig att jag skulle få en överraskning, sånt gillar jag ;P
Så när vi satt i bilen efter att vi käkat mat hos hans farmor, frågade han mig om jag kunde åka ett par mil?? Självklart :)

Då bar det i väg till Örebro och till Marieberg köpcentrum *tjoho*
Fick mig en stor slant att gå och bränna på vad jag ville, men jag har så svårt att handla till mig själv nu för tiden.

Dels känner jag mig så stressad för att gå in i provhytter då jag har Nova plus att det inte är så kul och köpa kläder nu när jag inte riktigt är nöjd med mig själv.
Men när jag har slutat amma sen har jag tänkt att jag ska unna mig en dags shoppa utan Nova med mig, då jag kan handla i lugn och ro..

Men självklart blev det en hel del handlat till Novisen :) Usch ja måste skärpa mig handlar alldeles för mycket och för onödiga grejer. Dock har jag nu köpt i en större storlek så hon kommer ju kunna ha det länge och så är det av bra kvalitet. Kanske är bra att jag börjat köpa lite dyrare kläder då blir det inte så mycket *hehe*

Tack älskling för en trevlig dag *love*

onsdag 8 juli 2009

Lite tuff kväll..

Världens goaste Nova <3

I går kväll va inte en av dom bästa kvällarna me att få Nova att sova.. Jag och Nova har sovit ganska mycket hos min mor och far i stugan och när vi sovit hemma har hela familjen sovit nere i gäst rummet i källaren.

I och med detta har Nova fått somna vid min sida ist för att sova i sin egen säng som hon brukar göra. Så i går när vi kom hem efter att ha sovit i stugan så tänkte jag att nu får hon börja sova i sin säng igen.

Men det ville damen inte, vi försökte i säkert två timmar då kl var halv 1 gav jag upp och bäddade ner henne mellan oss och lät henne somna där. Då hon hade skrikit allt hon orka sista halv timmen stackarn :(

Blir ett nytt försök i kväll..

I söndags var jag och mamma till Karlstad och shoppade, blev som vanligt nästan bara saker till Nova. Polarn och pyret är min nya drog haha.. Så där blev det några fynd :S

Köpte en ny overall på P.O.P som hon ska ha till hösten/vintern. Va lite rädd hon skulle växa ur den tills dess men de verkar inte va någon fara *haha*

Kram kalas..

Nova med sina nya P.O.P kanin som hon fick av mormor :)
Och en matschande tröja som jag köpte :)

söndag 5 juli 2009

Mor och dotter mys..

I går åkte Hampus till en kompis på kvällen så jag och Nova fick huset för oss själva..
Så det fick bli en mys kväll i soffan :) Nova sov typ hela kvällen så kunde se på en film utan att behöva pausa, inte ofta de händer kan ja säga. Han till och med kolla på två, sen kom min älskling hem så jag och Nova kunde gå och sova.

Vi har nämligen flyttat ner i källaren nu då det är så varmt på övervåningen, men jag tycker det är lite läskigt att gå och lägga mig själv där nere så jag väntade tills Hampus kom hem *hehe*
Att man ska vara så feg jämt :S

Kärlek..

Tröttis...